roen

Școala Gimnazială Lețcani, jud. Iași

Rezultatele la Evaluarea Națională (anonimizate) inainte de contestații

Pentru a vedea nota la examen, cautati in lista de mai jos codul de anonimizare pe care l-ati primit la proba de limba romana.

Rezultatele sunt AICI.

Contestațiile pot fi depuse azi, 23.06.2022 între orele 16.00-19.00 și mîine, 24.06.2022, între orele 8.00-12.00 la ȘCOALA LEȚCANI, LABORATORUL DE INFORMATICĂ, SUS LA ETAJUL 1 ( TELEFON 0722936430 - INFORMATICIAN). Nu se depun contestații la Cogeasca.

Pentru depunerea contestațiilor aveți nevoie de cererea tipizată (o puteți descarcă la link-ul de mai jos) și de actul de identitate al elevului (CI sau certificat de naștere). Părintele trebuie să fie prezent la depunerea contestației elevului, pentru că părintele este cel care semnează cererea. Se face o cerere separată pentru fiecare disciplină la care doriți contestație. Deci dacă doriți să faceți contestație și la limba română și la matematică, trebuie să depuneți două cereri de contestație. Aveți în vedere faptul că în urma contestației nota finală poate fi mai mică decât cea inițială, nu e obligatoriu să crească nota.

Descarcați cererea tipizată pentru depunere a contestațiilor de AICI sau o veți putea completa direct la școală.