roen

Școala Gimnazială Lețcani, jud. Iași

Se dau BURSELE!

Se dau bursele pentru toți elevii din tabelul pe care îl puteți consulta AICI. Dacă vă găsiți în tabel, vă rog să rețineți poziția de pe statul de plată (prima coloană) și să o comunicați în momentul când veniți după bursă, pentru a vă găsi mai ușor.

Bursele pot fi ridicate de către părinți sau aparținătorii legali ai a elevilor după următoorul program:

  • intre orele 9.00 - 12.00, la Școala Lețcani, la geamul de langa secretariat, joi (18 noiembrie), vineri (19 noiembrie) și marți (23 noiembrie).
  • intre orele 9.00 - 12.00, luni (22 noiembrie), la Școala Cogeasca (la geamul de la Secretariat).

Ore cu prezență fizică la școală începând cu data de 8 noiembrie 2021

Dragi elevi,
Stimați colegi și părinți,
Luni, 8 noiembrie se reiau cursurile atât la învățământul preșcolar, cât și la ciclurile primar și gimnazial. Prin hotărârea luată în ședința desfășurată vineri, 5 noiembrie, Consiliul de administrație al Școlii Gimnaziale Lețcani a propus autorităților competente ca procesul instructiv-educativ să se desfășoare, la toate grădinițele și școlile din Comuna Lețcani, conform scenariului 1, cu prezența fizică a tuturor preșcolarilor, elevilor și cadrelor didactice în spațiile de învățământ și cu respectarea tuturor normelor sanitare sau juridice adoptate de autoritățile competente, respectiv a procedurilor stabilite la nivelul unității pentru prevenirea infectării cu SARS CoV 2.
Fac precizarea că nu au intervenit schimbări majore față de perioada premergătoare vacanței în ce privește programul de activitate (inclusiv graficul privind transportul cu microbuzele a elevilor navetiști), orarul, accesul sau circuitele în incinta unității, iar păstrarea distanțelor, purtatul măștii de protecție, spălatul pe mâini, dezinfecția etc. sunt în continuare obligatorii. În situația în care, prin reglementările ce urmează a ne fi transmise de autoritățile competente, vor surveni schimbări de substanță, vă vom ține la curent și ne vom consulta astfel încât, ținând seama de realități și de normele incidente, să luăm cele mai bune decizii .
Vă așteptăm...
Director, Prof. Ovidiu Ursache

Statistica vaccinării anti-COVID-19 în școala noastră

Vaccinare COVID-19

Număr amgajați vaccinați: 51

Număr total de angajați: 78

Pondere personal vaccinat: 65.38%