Școala Gimnazială Lețcani, jud. Iași

Featured

Evaluarea și promovarea sănătății orale la copii cu vârsta 6-14 ani din mediul rural din județul Iași

Sănătatea orală este un aspect esențial al sănătății generale a fiecărui copil. Prin identificarea și gestionarea corectă a problemelor dentare în stadii incipiente putem preveni complicații mai grave în viitor.
Fiind preocupați de sănătatea copiilor noștri, Direcția de Sănătate Publică Iași și Inspectoratul Școlar Județean Iași implementează începând din acest an școlar proiectul ”Evaluarea și promovarea sănătății orale la copii cu vârsta 6-14 ani din mediul rural din județul Iași” care are ca scop evaluarea sănătății orale a copiilor, formarea unei generații sănătoase, fericite, mereu cu zâmbetul pe buze.
Acest proiect oferă posibilitatea de a evalua starea de sănătate orală a elevilor printr-un examen stomatologic simplu și non-invaziv, nu implică nici o procedură dureroasă sau invazivă, ci doar o inspecție vizuală a dinților și a cavității bucale.
Proiectul s-a desfășurat în perioada 27.05-31.05. 2024 în incinta Școlii Gimnaziale Lețcani + structuri sub supravegherea unui specialist stomatolog și cu consimțământul explicit al părinților/ tutorilor legali.
Vă mulțumim pentru implicare și preocuparea dumneavoastră în vederea asigurării sănătății copiilor noștri!

Conducerea Școlii Gimnaziale Lețcani

 

  • igiena_orala_02
  • igiena_orala_03